сряда, 12 октомври 2011 г.

Monster-WoW Donation BUG!

Открих бъг в системата за дарения на Monster-WoW!

Сега ще ви обясня как работи и защо е полезен до някаква степен. - Тъй като сървъра се хоства от Мароко, той има и определени проблеми с донорската си система... Един от тях е че телефонните оператори там са други, и често стават някакви грешки, които в крайна сметка са полезни за нас играчите. Сега по същество - Как открих бъга, как работи и защо е полезен.
------------------------------------------------------------------------------------
Открих бъга най-случайно докато се ровех из сайта, и си казах че няма как да стане това, след като има обявена цена за 49 точки... четете нататък...
Първото което трябва да направите е да се логнете в сайта с акаунта си.След това отивате в Account Panel, а от там в Donate with PayPal. Както виждате има 3 услуги за дарения (FortuMo, PayPal и All-pass) - FortuMo е очевидно мароканския GSM оператор.
Забележете че 49 донорски точки са равни на 4.80 лева. Сега кликнете и на All-Pass услугата и вижте цената на 1 sms там... Пак взимате 49 точки но на цена 2.40 както е прието във България. Честно казано не знам защо е така... Но явно има някаква връзка с операторите... ще се радвам да прочета мнението ви по въпроса, и да се стигне до някакво логично обяснение защо е така и ПРОДЪЛЖАВА да е така.

П.С. Нищо чудно че в по-известните чуждестранни сървъри като Molten, Eternal, Eternion и др. няма възможност за дарения чреэ SMS а само през PayPal или кредитна карта... Очевидно е че знаят за проблема с операторите.
-------------------------------------------------------------------------------------
Накратко:
Log in > Account Panel > Donate with PayPal > All-Pass



















Няма коментари:

Публикуване на коментар