петък, 14 октомври 2011 г.

How to make money with Alchemy

Или как да правим пари с Алхимия.
--------------------------------------------
Ако едната от професийте ви е Alchemy, съм сигурен че я обичате. Ако не е сред професийте ви трябва да я прибавите. Бонусите са същите както при другите професий, но имаме възможност да създаваме и иэполэваме двойно повече елексири и отвари. Като съчетаем професията и с Guild бонусите, можем да се сдобием с отвари които траят от 3 до 4 часа. Като не броим всички тези плюсове, Алхимията има и доста голям потенциал за печелене на пари.


Таблица на съдържанието: 
• Адони (Addons)
• Основни правила

Очаквайте в следващи публикаций:
• Как да спечелим ПОВЕЧЕ пари
- Преобразуване (Transmute Spec)
- Отвари (Potion Spec)
- Еликсири (Elixir Spec)
• Комбиниране на Alchemy с други професий
- Jewelcrafting
- Herbalism
- Mining 



Адони (Addons)
Най-важните адони с които трябва да раэполагате са Auctionator, Trade Skill Master и Auctioneer. Беэ тези адони, животът ви като алхимик изкарващ пари ще е непоносим. Lil Sparky's Workshop e също готин адон, но е известен с бъговете си.



• Основни правила
Като алхимик, първото нещо, което ще искате да направите е да се отправите към AH (Auction House), да купите поне 15 Volatile Life, да отидете в Uldum или Vash'Jir и да ги преобразувате в Living Elements чреэ Transmute: Living Elements. Преди да купите Volatile Life от AH проверете текущата цена в сравнение със средната му цена. Ако е ниска, ще искате да се запасите. Ако цената е по-висока от средната най-добре ще е да купите само 15 и да продължите. След това проверете и цените на Volatile Air и Volatile Water. След като сте готови с Transmute: Living Elements имате избор да продадете или задържите преобраэуваните предмети в зависимост от цената. Аз се опитвам да държа и да продавам предметите по 29-30g, но понякога съм мързелив и ги продавам на 25g. Това е по-добре да се прави по-късно през нощта/рано сутрин, защото има по-малко хора и по този начин има и по-малко търгове. Цените са винаги и по-високи.

Линкове:
Volatile Life - http://www.wowhead.com/item=52329
Volatile Air - http://www.wowhead.com/item=52328
Volatile Water - http://www.wowhead.com/item=52326
Transmute: Living Elements - http://www.wowhead.com/spell=78866


Vashj'ir - http://www.wowhead.com/zone=5146
Uldum - http://www.wowhead.com/zone=5034









Няма коментари:

Публикуване на коментар